Tuesday, December 3, 2013

pikavippi uutiset

Pikavipit ja pikalainat 

Pikavippi on netistä tai tekstiviestillä haettava pienlaina tai kulutusluotto. Lainan määrä voi olla mitä tahansa 50-1000 euron väliltä. Pikalainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia.

Pikavippihakemuksen tekeminen vie vain hetken, ja rahat tilitetään yleensä voin vartin kuluessa. Ensimmäisellä hakukerralla hakemus tarvitsee tehdä netissä, mutta jatkossa lainan voi hakea helposti yhdellä tekstiviestillä. Pikavippi on siis nimensä veroisesti todella nopea laina. Yöllä lainaa ei kuitenkaan saa, sillä pikavipit maksetaan yleensä klo 7-23 välillä tai pikalainapalvelun aukioloaikojen puitteissa.


Näin haet pikavippiä

Pikavippejä haetaan internetin kautta. Pikavippivertailut ovat palveluita, jotka auttavat löytämään sopivan lainapalvelun. Lainan hakemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset, jotka ovat omissa nimissäsi. Joissakin palveluissa hakemiseen tarvitaan myös matkapuhelinta. Hakemuksen voi tehdä kaikkina vuorokaudenaikoina.


Kun olet ensin rekisteröitynyt palvelun asiakkaaksi, joissakin pikavippipalveluissa lainaa voi jatkossa hakea myös tekstiviestillä. Tällöin voit hakea lainaa mistä vain silloinkin, kun nettiyhteyttä ei ole käytössä. Pikavippipalvelu kertoo tekstiviestillä, kun rahat on maksettu tilillesi.

No comments:

Post a Comment