Tuesday, December 3, 2013

Pikalaina satunnaiseen rahantarpeeseen

Pikalaina satunnaiseen rahantarpeeseen

Jos haluaa kesäksi kuntoon, voi oikeasti tarvita sykemittarin avukseen nyt. Rahoitus järjestyy tarvittaessa pikalainalla. Ja Kuluttajaviraston tekemää testiä voi käyttää tuotevertailun tukena.
Pikavippi on juuri satunnaiseen ja väliaikaiseen rahoitustarpeeseen suunniteltu tuote tai palvelu. Niitä Kuluttajavirasto ei liene vertailutestannut. Ainakaan Kuluttaja-lehden verkkoversion hakutoiminto ei tuottanut tuloksia pikavippi-hakusanalle.
Kuluttajaviraston Kuluttaja-lehdestä kerrotaan, että se ”sisältää puolueetonta tietoa tuotteiden ja palveluiden laadusta ja hinnasta” eikä ”sisällä lainkaan mainoksia.”
Epäilemättä tämä pitää paikkansa. Tuoreimman Kuluttaja-lehden kannessa voisi silti olla vippimainos: ”Helli itseäsi. Testissä pikavipit.” Nyt kansiteksti kuuluu siis: ”Helli itseäsi. Testissä sykemittarit.”
Itsensä hellimiseen tuntuisi sykemittaria paremmin sopivan vaikkapa pieni kylpyläloma. Senkin voi rahoittaa pikalainalla. Jotakin vippimainonnalle tyypillistä Kuluttaja-lehden kannessa silti on.
Olemme Kuluttajaviraston ja Kuluttaja-lehden puolella. Siksi mainitsemme Usein kysyttyä -sivullamme Kuluttajaviraston peräti kahdesti omaa taloudenhoitoa koskevissa kysymyksissä

No comments:

Post a Comment